Friday The 13th'e Bikini DLC'si!

25.09.2017 12:21 Tunahan Safdır

 
     Çıkışıyla oldukça sükse yapan ama kimi kesimlerce çabuk unutulan Friday the 13th için Spring Break isimli yeni bir DLC paketi sunuldu.
 
     2 dolar fiyat etiketiyle çıkış yapan eklenti paketi daha çok kıyafetler üzerine yoğunlaşıyor. Sahillerde boy göstereceğiniz türden yeni kıyafetler ve bikinileri oyuna ekleyen Spring Break DLC'sinin yanında yapılan güncellemeyle birlikte bazı düzeltmelere de gidilmiş.
 
     Buna göre artık karakter özelleştirme ekranındaki geçişler eskisine oranla daha akıcı. Aynı zamanda kıyafetlerinizin renk seçimlerinde değişiklik yapabiliyorsunuz. Jason'ın çevre ile etkileşimi konusunda da bazı açıkları kapatan güncelleme bazı hareketlere kısıtlama getirirken öncesinde yapılamayan bazı atak hareketlerinin de yapılabilmesine olanak sağlıyor.
 
     Geliştirici stüdyo tarafından yayınlanan detaylı güncelleme notlarına bu adresten ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Friday the 13th Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 03 Ekim Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 03 Ekim Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 03 Ekim Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 03 Ekim Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 03 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler