From Dust XBL Satışları Beklentilerin Üstünde

From Dust, otoriteler tarafından olumlu karşılanıyor.
04.08.2011 21:54 Levent Polater

 
    Ubisoft'tan alınan bilgilere göre Tanrıcılık simulasyonu From Dust, Ubisoft'un Xbox Live'e çıkardığı dijital oyunlar arasında şimdiye dek ilk gününde en çok satan oyun oldu.
 
    Ubisoft'un Xbox Live için çıkardığı ilk günkü dijital oyun satış ortalamalarına nazaran %45 daha fazla sattığı belirtilen oyun, Ubisoft'un en çok satan Xbox Live dijital oyunu olabilir mi? Bunu yine zaman gösterecek.
 
    Xbox Live'e 27 Temmuz'da çıkan oyun 1 haftasını doldurdu. PC sürümü 17 Ağustos'ta sınırsız bağlantı şartıyla piyasada olacak. PS3 sürümü için ise Eylül bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
From Dust Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 17 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler