Funko, Black Widow İçin Kısa Bir Animasyon Paylaştı

29.04.2020 11:00 Özgür Eroğlu

 
Disney'in yarattığı Marvel Sinematik Evreni'nin yeni üyesi olan Black Widow filminden yeni bir video paylaşıldı. Bu seferki video ise Disney'den değil, oyuncak şirketi olan Funko'dan.
 
Son zamanlarda popüler olan, özellikle Marvel ürünleriyle büyük satışlar yapan Funko markası, Black Widow için kısa bir animasyon hazırlamış. Zamanında Lego da bu tarz yollardan geçmişti ve en sonunda filmlerini yapmaya başlamıştı. Funko da bu yolda ilerliyor gibi duruyor. Funko'nun filmlerinin de en azından Lego kadar olmasını umuyorum. 
 
Yayınlanaj kısa videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Black Widow normalde birkaç gün sonra vizyona girecekti, ancak ne yazık ki koronavirüs salgını nedeniyle 6 Kasım 2020'ye ertelendi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 2 Saat önce Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 2 Saat önce Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler