GOG.com'a 13 Adet Klasikleşmiş Dungeons & Dragons Oyunu Geldi

20.08.2015 20:20 Ömür Gencer


      Eski oyunları tekrar gün yüzüne çıkarmasıyla sık sık gündeme gelen GOG.com bu kez de 13 adet eski Dungeons & Dragons oyununu oyuncuların beğenisine sundu.
 
       Bu 13 Dungeons & Dragon oyunu üç farklı koleksiyon halinde satışa çıkmış durumda. Forgotten Realms: The Archives - Collection I'da Eye of the Beholder 1, 2 ve 3 bulunuyor.
 
       İkinci koleksiyon paketinde Curse of the Azure Bonds, Gateway to the Savage Frontier, Hillsfar, Pools of Darkness, Pool of Radiance, Secret of the Silver Blades, Treasures of the Savage Frontier, ve D&D: Unlimited Adventures oyunları yer alıyor. Son olarak üçüncü koleksiyon paketinde ise Dungeon Hack ve Menzoberranzan bulunuyor. 

      Tüm bu 13 oyunun ilk defa dijital ortama geldiğini belirtelim. Koleksiyonların ilkine, ikincisine ve üçüncüsüne GOG.com üzerinden göz atabilirsiniz. İlk iki koleksiyonun 10 dolar üçüncü koleksiyonun ise 6 dolar karşılığında satıldığını belirtelim. Tüm üç koleksiyonu ise 25 dolar karşılığında satın alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeons & Dragons Daggerdale Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bedlam Games Dağıtıcısı: Atari Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 1 Saat önce Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 2 Saat önce Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı 4 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 4 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler