GTA V, PC için Listelendi!

İşte bahsi geçen listeleme
06.05.2013 12:02 Levent Polater

 
    Rockstar, hâla Grand Theft Auto V'in PC sürümünü duyurmadı fakat Amazon Almanya, websitesinde yapımın PC sürümünü listeledi bile!
 
    Listelemede GTA V'in PC sürümünün 59.99 dolara satılacağı görülüyor. Amazon Fransa'nın da bu senenin başlarında oyunu listelediğini hatırlatalım. Rockstar'ın genelde GTA'ları önce konsollara birkaç ay sonra da PC'lere port ettiğini genel bilinen bir kanı.
 
     Oyunun konsol sürümü 17 Eylül'de çıkıyor. Umalım da Rockstar yakında PC duyurusunu da gerçekleştirsin. 17 Eylül'de çıkmasa bile PC sürümünün duyurularak böyle nefis bir oyunu kimsenin kaçırmaması açısından büyük önem arz ediyor kanımca.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 75 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eternal Strands, 25 - 35 Saatlik Bir Deneyim Sunacak 33 Dk önce IEM Rio 2024 Avrupa Elemeleri'nde Eternal Fire Finale Yükseldi! 1 Saat önce Black Myth: Wukong İçin Yeni Mod Harita Sistemini Oyuna Dahil Ediyor 12 Saat önce Space Marine 2 Kapsamlı Özelleştirme Sistemine Sahip Olacak 26 Ağustos Sony'nin Yayınladığı Concord'u Günlük Ortalama 150 Kişi Oynuyor 26 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler