GTA V'in PC Sürümü Korsan Oynanamayacak

07.11.2014 11:29 Alkan Adakaner


    PC'de korsan oyun oynayan büyük bir kitle olduğunu biliyoruz. Neyse ki son dönemlerde çıkan FIFA 15 ve Lords of Fallen gibi oyunların hala korsan sürümleri oynanamıyor. Bunun sebebiyse yeni bir kopya koruma sistemi.
 
   Denuvo DRM koruma programı her seferinde farklı bir kod kullanan özel bir yazılıma sahip. Bu nedenle bu sistemi kullanan oyunların hacklenmesi (şu an için) mümkün olmuyor. Rockstar da bu sistemi kullanacak gibi görünüyor.
 
    GTA forum kullanıcısı Russian Mafia'nın açıklamalarına göre Rockstar Games, Grand Theft Auto V'te Denuvo DRM koruma sistemini kullanacak. Böylece GTA V'in PC sürümünü oynayabilmenin tek yolu Steam gibi dijital platformlardan (veya kutulu olarak) orijinal sürümü satın almak olacak.
 
     Denuvo DRM'in sitesinde ortaklık kurulan firmalar arasında Rockstar Games'in gösterilmesi de (bkz aşağıda) bu işbirliğinin kanıtı olarak görülebilir. Umarız bu güzelim oyun korsanlara yenik düşmez.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 240 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 17 Dk önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 1 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler