Guitar Hero: Warriors of Rock'ın Çıkış Videosu

22.09.2010 12:17 Gökhan Yılmaz

 
     "Rock efsaneleri savaşçılara dönüşerek geri dönüyor" sloganı ile oyuncular ile buluşmaya hazırlanan Guitar Hero: Warriors of Rock'ın çıkış videosu yayınlandı. Avrupa'da 24 Eylül'de, Kuzey Amerika'da 28 Eylül'de çıkış yapacak yeni Guitar Hero beraberinde yeni gitarlarla geliyor.
 
     Aşağıdaki resimde göreceğiniz gitar oyunun standart paketi ile beraber satışa çıkartılacak. Bu gitarın haricinde bir de ön sipariş için bazı sitelere özel farklı bir gitar daha bulunuyor.
 
     90'dan fazla şarkıya sahip olacak oyunda bulunan Quest Mode, Guitar Hero serisinin ilk hikaye tabanlı modu olacak. Bu modda oyuncular daha fazla ödül kazanıp daha çok açılabilir içeriğe sahip olacaklar. Ayrıca yine dört oyuncunun gitar, bass, davul ve vokal olmak üzere beraber oynayabilmesine izin veren Party Mode, Warriors of Rock'ın oyun modları arasında bulunacak.
 
     Guitar Hero: Warriors of Rock PlayStation 3, Xbox 360 ve Wii için aynı anda satışa çıkarılacak. Oyunun çıkış videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guitar Hero: Warriors of Rock Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: Neversoft Interactive Dağıtıcısı: Activision Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler