Güncellendi: Gamersgate'de Grand Theft Auto Serisinde İnanılmaz İndirimler

09.08.2014 19:27 Tayfun Kumaş

 
     Ünlü dijital oyun satış site Gamersgate, bu hafta Grand Theft Auto'nun tüm oyunlarında indirim yaptı. Grand Theft Auto III, Vice City, San Andreas, IV, Episodes from Liberty City ve Trilogy ile The Complete Edition gibi pakatleri %75 ile %80 arasındaki indirimlerle satın alabilirsiniz. Ayrıca bu tüm oyunlara sadece 10 dolar ödeyerek sahip olabilirsiniz.

      Oyunları satın aldıktan sonra ne yazık ki Steam hesabınıza ekleyemiyorsunuz. Sahip olduğunuz oyunların sayfasından (My Games) indirme linkine erişebilir ve istediğiniz bilgisayara yüklemeye başlayabilirsiniz. Bir nevi Playstore'a benzer sistem kullanıyorlar ancak mecburi olmadığı taktirde, Steam, Origin, uPlay gibi keyler verilmiyor.

     Aşağıdaki görselden indirim listesine bakabilirsiniz. Ayrıca Gamersgate'in indirim dolu sayfasına da buradan ulabilirsiniz.
 
Güncelleme: DRM: Steamwoks ibaresi yer alan oyunları Steam hesabınıza ekleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler