Gwent: The Witcher Card Game PS4 Betası Yarın Başlıyor

30.03.2017 12:16 Gazali Çetinkaya

 
   CD Projekt Red, PlayStation 4 platformu üzerinde Gwent: The Witcher Card Game teknik betasının yapılacağını duyurdu. 
 
   Beta 31 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek ve betaya katılmak için tek yapmanız gereken PlayStation Store'a girip Gwent: The Witcher Card Game Technical Beta'yı indirmek olacak. (Henüz indirme aktif değil. 3GB boş alan gerekecek.)
 
   PlayStation Plus üyeliği beta için gerekmeyecek ancak oynamak için internet bağlantısı gerekecek. Beta Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika bölgelerini kapsayacak.
 
   Son olarak beta kendi destenizi oluşturmanıza, tutorial (öğretici) ve online (çevrimiçi) maçların yapılmasına izin verecek. Gerçek para alımları devre dışı olacak ve beta bittikten sonra hesaplar silinecek.
 
   Gwent: The Witcher Card Game PS4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gwent: The Witcher Card Game Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler