Heavy Rain etkili Jurassic Park'tan İlk Görüntüler

Telltale Games'in Heavy Rain'den etkilenip daha ciddi havaya sahip bir oyunla karşımıza çıkacak olması iyi olacaktır
11.01.2011 11:52 Alkan Adakaner


    Telltale Games'in geliştirdiği Jurassic Park oyununun ilk ekran görüntüleri Game Informer dergisinden yapılan taramalar sonucunda ortaya çıktı. Görüntüler tarama olduğu için pek net olmasa da bize bilgi vermeye yetiyor.
 
     Ayrıca oyunla ilgili ilk bilgiler de yine Game Informer'dan sızdı. Buna göre oyunumuz ilk film sonrasında geçiyor. Ana karakterimiz ise filmdeki oyunculardan birisi değil, bir park çalışanı.
 
      Oynanış olarak yine çeşitli aksiyon sahneleri, bulmaca çözme ve Quick Time Events (ekrandaki beliren tuşlara zamanında basma) özelliklerine sahip olacak Telltale'in Jurassic Park'u Heavy Rain'den etkilenmiş.
 
       Bu oyunla ilgili bir başka ayrıntı da Telltale'in diğer oyunlarının aksine daha karanlık bir dünyasının olacağı. Oyunun tasarımı daha ciddi yapılıyormuş. PC, PS3 ve Xbox 360 için hazırlanan oyunun ilk ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jurassic Park: The Game Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Civilization VII'den Yeni Oynanış Videosu Yakında Geliyor 1 Saat önce Gamescom 2024'e Xbox Damga Vuracak: 50'den Fazla Oyun 2 Saat önce Madden NFL 25 İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 3 Saat önce BLAST Premier: Fall Gruplarında İlk Finalistler Belirlendi! 3 Saat önce NBA 2K25 İçin Resmi Oynanış Videosu Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler