Hediye: Tron: Legacy DVD'si Kazanmak İsteyen?

04.05.2011 18:00 Ersin Kılıç


      Bölüm Sonu Canavarı ekibi olarak ödüllü yarışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu seferki hediyemiz ise geçtiğimiz dönemlerde sinemalarda boy gösteren Tron Legacy'nin filmi oluyor.

      Tiglon'un katkıları ile hazırladığımız bu hediyeli yarışmamızda sorduğumuz soruya doğru cevabı veren ziyaretçilerimiz arasından yapacağımız çekiliş ile üç ziyaretçimize Tron: Legacy (Tron Efsanesi) filminin DVD'sini hediye edeceğiz.

      Doğru cevapları "Tron: Legacy Yarışması" başlığı altında, isim ve soyisim bilgileriniz ile beraber iletisim@bolumsonucanavari.com mail adresine göndermeniz yeterli. Şimdiden herkese bol şans.

     Soru : Tron ve Tron: legacy filmleri arasındaki hikayeyi oyunculara sunan ve geçtiğimiz yıl sonunda piyasaya çıkan oyunun tam adı ve oyunda yönettiğimiz karakterin adı nedir?
 
 
 İpucu : oyunun incelemesinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
NewGamePlus: The Day Before Geliştiricisi Yeni Oyun İçin Para İstiyor 39 Dk önce Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 05 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 05 Ekim NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 05 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler