Hellblade'teki Ana Karakterimizin Yüzü Sektörün En Gerçekçi Modellemelerinden

28.10.2015 21:55 Ömür Gencer


      Ninja Theory'nin bağımsız olarak geliştirdiği yeni oyunu Hellblade, İskandinav mitolojisinden ilham alan temasıyla pek çok oyuncunun ilgisini çekti. Firma bu kez de oyunun ana karakteri Senua'nın yüzünün nasıl tasarlandığını gözler önüne seren bir geliştirici günlüğü paylaştı.
 
      Videodan gördüğümüz kadarıyla Ninja Theory ekibi Senua'nın yüzünü dijital ortama aktarmak için insanların yüzünü yüksek çözünürlüklerde tarayan 3 Lateral adlı firma ile anlaşmış ve Sırbistan'a yolculuk etmiş.
 
      Geliştirici ekip Senua'nın yüzünün ve mimiklerinin yanında karakterin yüzündeki boyaların da detaylı bir şekilde dijital ortama aktarıldığını dile getiriyor. Karşılaştıkları sonuçtan oldukça memnun kalan Ninja Theory ekibi, önceki oyunlarında böyle bir şey yapamadıklarını ve Senua'nın yüzünün önceki karakterlerin yüzüne nazaran çok daha gerçekçi olduğunu belirtiyor.
 
      Yayınlanan videoda Senua'nın yüzünün ne kadar gerçekçi olduğunu görebilirsiniz. Özellikle karakterimizin gözlerindeki parlamalar veya yüzündeki savaş boyaların dokuları oldukça etkileyici duruyor. Bahsettiğimiz videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hellblade: Senua’s Sacrifice Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ağustos 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sega'nın Mobil Oyunu Yakuza Wars Beklenenden Erken Ortaya Çıktı 2 Saat önce Valve'ın Deadlock Oyunu Henüz Çıkmadan Hilecilere Yenik Düştü 2 Saat önce PlayStation 5 Pro Konsolu Yarınki Etkinlikte Tanıtılabilir 2 Saat önce Carmen Sandiego Reboot Duyuruldu: İkonik Hırsız Geri Dönüyor 3 Saat önce Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler