Hideo Kojima, Konami'de Terfi Etti!

Hâyâl gücünün eserlerini bize harika biçimde gösteren Kojima, bu olağanüstü gücüyle daha uzun bir süre oyun kutularını imzalamak zorunda kalacak.
30.03.2011 20:45 Levent Polater



    Oyun endüstrisinin dahî yapımcılarından Metal Gear efsanesinin kurucusu, Konami'de Yardımcı Başkan statüsüne terfi etti.
 
    Henüz 1 Nisan olmadı, merak etmeyin, bu gerçek bir haber. Konami karargahında bir çok atama, terfi olurken en ön plana çıkan hâliyle Kojima'nın yardımcı başkan rolüne gelmesi oldu. 3 yeni direktörün de Konami çatısı altında yeni işlerine başlayacaklarını da belirtelim. Bunlar; Mineaki Yoshiba, Yasuyuki Yamaji ve Kazuyuki Kisohara.

    Kojima'nın artık yapacak çok daha fazla işi olmalı. Ama tek temennimiz Metal Gear projelerine asla ara vermemesi. Tebrikler, Kojima! Bunu gerçekten hak ediyorsun.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 4 Platformlar: PS3 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Digital Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Haziran 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 1 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 2 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 3 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 3 Saat önce Final Fantasy 14 Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler