Inversion Duyuruldu

Bu nesilde başarılı bir görüntü çizemeyen Namco Bandai'nin dağıtımını üstlendiği Inversion'ın nasıl bir performans sergileyeceğini zaman gösterecek.
20.10.2009 21:31 İhsan Aktı

Namco Bandai , Timeshift ile tanınan Saber Interactive tarafından hazırlanan aksiyon/macera oyunu Inversion'ı duyurdu.

2010 yılında Ps3 ve Xbox 360 platformları için piyasaya sürüleceği açıklanan ve coop desteği içeren oyunda yer çekimini etkileyen devrimsel bir motor bulunduğu açıklandı.

Oyunda karakterimizin sahip olduğu yakalama silahı sayesinde çeşitli objeleri fırlatmamıza veya koruyucu kalkan olarak kullanmamıza izin verilirken , bu silah sayesinde yer çekimini kendi avantajımız için kullanabilmemizin de mümkün olduğu belirtildi.

Havok Yıkım Yazılımının kullanıldığı ve yok edilebilir çevreye sahip olan oyunda Davis Russel ve Leo Delgado isimli karakterlerin rolünü üstlenerek  , şehri ele geçiren gizemli yaratıklara karşı mücadele edeceğiz.

Saber Interactive'in türe yeni bir soluk kazandıracağına inandığı Inversion'ın yayınlanan ilk ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Inversion Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Saber Interactive Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: TPS Çıkış Tarihi: 13 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler