Jaffe, Twisted Metal'de Online Pass İstemiyor

08.12.2011 15:25 Levent Polater

 
    Eat Sleep Play patronu David Jaffe, Twisted Metal'da online pass kullanmak istemiyor ancak bu onun karar verebileceği bir şey değilmiş.
 
    Eurogamer'a konuşan Jaffe, online pass'ın Sony için önemli bir iş stratejisi olabileceğini söylerken ancak bunun oyuncuların güvenini kazanma konusunda ters tepki yapabilecek bir davranış da olabileceğini belirtti.

    Fakat Sony'nin çok yüksek ihtimalle Twisted Metal'de online pass uygulamasını koyacağı tahmin ediliyor. Yapımcılar her ne kadar online pass'a karşı olsalar da, yayıncıların getireceği çeşitli kurallara karşı koyamıyorlar. Bu da bu kurala bir örnek olacağa benziyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Twisted Metal Platformlar: PS3 Geliştirici: Eat, Sleep, Play Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler