Jagged Alliance 3 Playstation ve Xbox Konsollarına Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı

14.09.2023 12:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını THQ Nordic ve geliştiriciliğini Haemimont Games'in üstlendiği sıra tabanlı taktik oyunu Jagged Alliance 3 hem Playstation hem de Xbox konsollarına geliyor. Oyun bu kapsamda 16 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için 59,99 dolarlık bir fiyatla çıkış yapmaya hazırlanıyor.  Oyun hem fiziksel hem de dijital olarak satışa sunulacak. Ön siparişler şu anda mevcut.
 
Konsol sürümü geliyor
 
 
 
Başlangıçta PC için piyasaya sürülen Jagged Alliance 3 Tactical Edition, konsol sürümleri için de satışa sunulacak. Bu sürüm 550 adet ile sınırlı olacak. Ön siparişler şu anda THQ Nordic Online Store'da mevcut. Bu sürüm hte oyununun bir kopyasını içermiyor. 
 
Oyunun konsol sürümleri, nesiller arası çok oyunculu özelliğe sahip olacak. Bu özellik PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcılarının aynı zamanda Xbox Series ve Xbox One kullanıcılarının birlikte oynamasına olanak tanıyacak. 
 
Savaş ortamını bizlere aktaran ve gizlilik unsurlarını da bünyesinde barındıran taktik oyunu Jagged Alliance 3 ilk olarak 14 Temmuz'da Steam ve GOG üzerinden  PC için piyasaya sürüldü. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jagged Alliance 3 Platformlar: PC Geliştirici: F3 Games Dağıtıcısı: Akella Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler