Jurassic Park: The Game Deluxe Edition Duyuruldu

Ham yapar
28.10.2011 12:11 Alkan Adakaner

 
     Telltale Games, Jurassic Park: The Game Deluxe Edition'ı Pc ve Mac platformları için duyurdu. Özel içeriklere sahip olacak bu sürümün ön-alımını yapanlar bütün bölümleri daha uygun fiyattan oynama şansı yakalayacaklar.
 
      Normalde 49.99 dolara satılan Deluxe Edition'ın ön-alımını yapanlar ise 10 dolar daha ucuza bu paketi satın alma imkanına kavuşacaklar.  Oyunun 15 Kasım'da yayınlanmaya başlayacağını da belirtelim. Aşağıda Deluxe Edition'ın içerikleri ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz.
 
* PC ve Mac için Jurassic Park The Game'in 4 bölümünün tamamı
* InGen ekibinin filmde ve oyunda görünen rozetinin bir kopyası
* Filmin broşür/haritasının bir kopyası. Bu haritanın oyunda gördüklerinize göre güncelleneceği söuyleniyor. (nasıl olacaksa artık)
* Jurassic Park ekibinin giydiği tül (evet giyilebiliyor)
* InGen'in saha bilgilerinin bulunduğu rehberi
* Özel Limited Edition paketi
* Soundtrack ve oyunn yapım aşamalarına ait görüntülere dijital olarak ulaşma imkanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jurassic Park: The Game Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler