Kaç, Snake, Kaç! Hulk Geliyor!

17.12.2010 01:26 Levent Polater


    Snake, kimleri alt etmedi ki koca kariyerinde, Liquid Snake, Vamp, Revolver Ocelot ve daha fazlası... Süper güçlere sahip çoğu Boss'un bile korkulu rüyası oldu bizim kahramanımız. Ancak bazı süper kahramanlar vardır ki Snake bile bunları görünce arkasına bile bakmadan kaçmak zorunda kalır.
 
    Örneğin Hulk gibi bir güce ne silah, ne de bombaların işlediğini düşünürsek Snake'e hak vermemek elde değil... "Erkekliğin yarısı kaçmaktır" özlü sözünden yola çıkarsak bizim yaşlı yılan en iyisini yapıyor.
 
    Aşağıdaki harika çalışmayı hokunin adlı Deviantart üyesi çıkarmış. Snake'in yüz ifadesi ve çalışmadaki detay kalitesi muazzam ölçüde Snake'in koltuk altında tuttuğu 'zor zaman' kutusunun da böyle bir durumda hiç bir işe yarayamayacağını görüyoruz.
 
"Kaç, Snake, Kaç! Tam Arkanda!"

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 4 Platformlar: PS3 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Digital Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Haziran 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 8 Dk önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler