Kinect Star Wars'un Gamescom Videosu Yayınlandı

Oyunda tabi ki bir Jedi da olacağız
18.08.2011 17:35 Alkan Adakaner


    Kinect Star Wars ile ilgili şu ana kadar yayınlanan videolara baktığımızda bir Jedi olabileceğimizi ve Pod yarışlarına katılabileceğimizi görmüştük. Şimdi de bir Rancor'ı da yönetebileceğimizi görüyoruz.
 
     Gamescom'da yayınlanan bu videoda bir Rancor'ı yönetmemiz oyunumuzun da farklı oynanış sistemlerine ve mekanlara sahip olacağının göstergesi. Bir Jedi ile savaş sanatlarındaki yeteneklerimizi gösterirken, Pod yarışlarında ise hız limitlerini zorlayacağız ve Rancor ile ise yıkım nedir herkese göstermemiz gerekecek.
 
     Tamamen Kinect destekli olarak piyasaya çıkacak oyuna Star Wars hayranlarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor. 2011 sonunda çıkmasını beklediğimiz oyun bundle olarka Xbox 360 ile birlikte de satılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Star Wars Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 39 Dk önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler