Konami, Gamescom'da MGS Oyunları Gösterebilir

01.07.2010 19:58 Levent Polater


 

mgs rising 2

 

    E3'e damga vuran oyunların başında hiç şüphe yok ki Metal Gear Solid: Rising ile 3DS'e çıkışını yapacak olan Metal Gear Solid 3D: Snake Eater geldi. Bu 2 oyun ile ilgili yeterince bilgiye doyamayan biz aç oyuncular da gözünü Konami'nin Gamescom'da yapacağı şova dikmişti. Ancak Gamescom listesini açıklayan Konami’nin şablonunda herhangi bir Metal Gear Solid oyununu görememek oyunseverleri hayal kırıklığına uğrattı.
 
    Konami'nin Gamescom oyun listesine göz attığımızda, Castlevania: Lords of Shadow, Pro Evolution Soccer 2011, Def Jam Rapstar ve Kinect oyunları olduğunu görüyoruz. "Neden Metal Gear Solid oyunu yok?" sorularına ise bir Konami yöneticisi bugün cevap verdi.
 
    Görünüşe göre erken yargıya varmışız. Gelen yanıt; "Rising ve Snake Eater 3DS için kararımızı daha ileri bir tarihde vereceğiz." şeklinde oldu. Listenin 'geçici' ve 'değişken' olduğunu belirten yönetici böylece Konami'nin günahını aldığımızı ortaya çıkardı. 
 
    Böylelikle Gamescom daha da ilgi çekici bir hal almaya başladı. E3'de doyamadığımız oyun bilgilerine Gamescom'da kavuşmak dileğiyle diyorum.
 
 
Kaynak, VG247

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 52 Dk önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler