Level-5 Önümüzdeki Hafta 5 Oyun Duyuracak

13.04.2010 18:23 Alkan Adakaner

 
 
     Dragon Quest IX, Inazuma Eleven, Professor Layton, Dark Cloud, White Knight Chronicles ve Ni no Kuni gibi oyunları ile tanıdığımız Level 5'in önümüzdeki hafta önemli duyuruları olacak.
 
     Level-5 CEO'su Akihiro Hino, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Önümüzdeki hafta 5 yeni proje Famitsu'da duyurulacak." açıklaması ile beraber gözler firmaya çevrildi.
 
     Bu oyunların hangi konsollar için çıkacağı ile ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor, fakat Ni no Kuni'nin konsol versiyonunun duyurulması bekleniyor. Bunun yanı sıra yine konsollar için Inazuma Eleven da duyurulabilir.
 
     Nintendo ve Sony ile yakın ilişkileri bulunan firmanın yeni duyuru yapacak olması en çok bu firmaların ürünlerini kullanan oyuncuları meraklandırıyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Platformlar: PS3 DS Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Level - 5 Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 27 Dk önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler