Level-5'in Duyurusunu Yapmadığı 4 Oyun Var

01.10.2010 10:51 Alkan Adakaner


 
    Japon oyun sektörü son dönemlerde durgunluk yaşarken ve Japon oyun devleri Batılı firmalara oyunlarını emanet ederken Japonya'nın yükselen değer olarak görülen Level-5'in yeni oyun projeleri bulunuyor.
 
     Dark Cloud, Dragon Quest VIII-IX, Rogue Galaxy,White Knight Chronicles, Ni no Kuni, Jeanne d'Arc, Professor Layton ve Inazuma Eleven gibi oyunlarıyla tanıdığımız Level-5'in 4 yeni oyun projesi daha bulunuyor.
 
    Vision 2010 etkinliğine katılan Level-5 yetkilileri yukarıdaki tabloda da görebileceğiniz gibi 4 gizli projelerinin olduğunu açıkladılar. Bunlarla ilgili tahmin yürütmenk zor, ama kaliteli oyunlar olacaklarını tahmin etmek zor değil. 
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Professor Layton and the Miracle Mask Platformlar: 3DS Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler