Mafia 4 Geliyor Olabilir

27.09.2019 12:03 Özgür Eroğlu

 
Mafia ve Mafia 2 oyunlarıyla oyuncuların gönlüne taht kuran bir seri Mafia serisi. Ancak maalesef Mafia 3 ile birlikte, çoğu oyuncu için markayı çok kötü bir hale geldi. Oynanış olarak iyi olsa da  hikayenin ilerleyişi ve grafiksel bazı detayların dikkat edilmeden yapılmış olması insanları oyundan soğuttu.
 
Şimdi ise Take-Two Interactive yani oyunun yayıncı şirketi, 3 farklı Mafia oyununu tecil ettirdi. Belgelerin üstünde tarih 2 Ağustos yazıyor. Dikkat çeken en büyük nokta ise, oyunların logolarının belgenin üstünde yer alıyor olması. Belgelerin üstünde yer logolardan birisi Mafia 1'in diğeri ise Mafia 2'nin, buradan Mafia'nın ilk 2 oyunu için Remastered geliyor diyebiliriz. Umarız gelir.
 
Bir diğer ayrıntı ise 3. evrakta kullanılan logonun herhangi bir oyunun logosuna benzemiyor oluşu. Zaten Mafia 3 yeni çıktı ve yeniden yapacak olamazlar. Durum böyle olunca insanların aklına yeni bir Mafia oyunu geliyor. Umarız yakın zamanda güzel haberler duyarız.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hangar 13 Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 4 Saat önce Dragon Age: The Veilguard'ın Çıkış Tarihi Bu Ay Açıklanacak 5 Saat önce Yeni Discord Güncellemesi Xbox'ta Doğrudan Yayın Yapmanızı Sağlıyor 7 Saat önce Palworld Geliştiricisi: Canlı Servis Oyunları Sektöre Zarar Veriyor 8 Saat önce Bungie'de Büyük Kayıp: 220 Çalışan İşten Çıkarıldı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler