Mario Kart 8 Perakendecilerin Tek Umudu

25.01.2014 10:52 Alkan Adakaner


     Mario Kart, Nintendo'nun en popüler serilerinden biridir. DS'de 20 milyondan fazla, Wii'de 34 milyon ve 3DS'te ise bugüne kadar 8 milyon adet Mario Kart oyunu satan Nintendo şimdi bu seriyi Wii U ekranlarına taşıma amacında.
 
     İngiliz perakendeciler de Wii U umutlarını Mario Kart 8'e bağlamış gibi görünüyorlar. MCV'ye konuşan İngiltere'nin en büyük perakendecilerinden biri Wii U için tek gerçek şansın Mario Kart 8 olduğunu, eğer bu oyun da Wii U'nun satışlarını yükseltmezse bu konsoldan ümidi keseceklerini söylüyor.
 
     Mario Kart 8'in Wii U konusundaki umutları bir nebze olsun canlı tuttuduğunu belirten perakendeciye katılmamak elde değil. Super Smash Bros'u muhtemelen yıl sonunda piyasaya çıkaracak olan Nintendo İlkbahar-Yaz döneminde ancak Mario Kart 8 ile konsolu hayatta tutabilir gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mario Kart 8 Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 30 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler