Mario'nun Seslendirme Sanatçısı Skyrim'de Rol Aldı

Paarthurnax ile Mario'yu karşılaştırmak biraz zor
06.01.2012 08:58 Alkan Adakaner


      Mario'nun seslendirme sanatçısı olarak tanınan Charles Martinet'in The Elder Scrolls V: Skyrim'de de rol aldığı ortaya çıktı. Mario, Luigi, Wario ve Waluigi gibi karakterlere ses veren ünlü sanatçı Skyrim'de ise bu karakterlerden çok farklı bir sesi canlandırmış.
 
     Spoiler: Haber içeriği Skyrim'in konusuyla ilgili bilgiler içermektedir.
 
 
      Biraz araştırma yaptığımızda Charles Martinet'in diğer Ejderler tarafından The Old One olarak çağrılan Paarthurnax adlı Ejderi seslendirdiğini öğreniyoruz. Paarthurnax kadim bir ejder ve Greybeards'ın lideri olmasının yanı sıra Alduin'in kardeşi.  
 
      Charles Martinet'in Skyrim'de rol alması gerçekten de şaşırtıcı. Gerçi onu Nintendo oyunları dışında Ratchet & Clank: A Crack in Time, The Lord of the Rings: The Return of the King, Jet Set Radio Future ve Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast gibi farklı yapımlarda da görme şansı yakalamıştık.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 3 Saat önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 4 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 5 Saat önce PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler