Mass Effect 2'nin Yeni DLC'si Açıklandı

13.05.2010 15:41 Alkan Adakaner


 
     Şu sıralar Mass Effect 3 ile ilgili çalışmalarını devam ettiren Bioware, bir yandan da Mass Effect 2'yi genişletmeye devam ediyor.
 
     2010 yılının en başarılı RPG oyunlarından Mass Effect 2'nin yeni indirilebilir içeriği açıklandı. Overlord adını taşıyacak bu ücretli indirilebilir içeriğin çıkış tarihi ve fiyatı henüz belli değil, ama ayrıntıları ortaya çıktı.
 
     Yapımcı Casey Hudson indirilebilir içeriğin 1 gezegende geçeceğini ve 1 hikayeyi kapsayan 5 bölüme sahip olacağını söyledi. 

     Bir önceki ücretli indirilebilir içerik Kasumi’s Stolen Memory'nin aksine Overlord'da yeni bir üye grubumuza katılmayacak. Gelecek indirilebilir içeriklerde de yeni birisinin gruba eklenmeyeceği söyleniyor. Zaten oldukça kalabalık bir grubumuz vardı.

kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 20 Dk önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 2 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler