Max Payne 3 Alacakaranlık Olacak !

Hangisi sıkıştırıyor Max ? Küçük abdest mi büyük abdest mi ?
06.10.2011 19:15 Talha Aynacı

 
     Yayınlanan video ve ekran görüntülerine baktığımızda, hemen her Max Payne hayranı aynı yoruma sarılıyor: "Max Payne de bozdu." Ancak oyunun telif haklarını elinde bulunduran Rockstar Games, Remedy'nin ardında bıraktığı puslu, alacakaranlık ve çöküntü içerisindeki New York polisi Payne'in üçüncü hikayesinde de aynen sevelerinin karşısına çıkacağını yineledi.
 
    Takipçilerimizle paylaştığımız daha önceki bir haberimizde olduğu gibi, Rockstar serinin özünü koruduğunu bir kez daha açıklama gereği hissetti: "Sao Paulo sokaklarının zifiri karanlık ve tehlikeli olacağına inanın. Ekip olarak bu baş etmesi zor, dişli New York polisini doğası ve geleneklerine sadık kalmak şartıyla yabancı bir ülkede çaresiz ve teyhlikeli bir ortama bıraktık." Max Payne 3 üzerine hayranlarıyla bir soru & cevap anketi gerçekleştiren Rockstar, verdiği cevaplarla hikaye konusunda endişesi olan fanları bir kez daha rahatlattı. Rockstar, Max'in devam eden hikayesini sıradan ve alışılageldik olmanın ötesine taşıdıklarını belirtirken şu sözleri ekledi:
 
" Max Payne 2'den beri bu oyunu büyük bir sabırla bekleyenler için hikayeyi basit bir şekilde ve aynı karakterlerle, etrafta artık bize bela olabilecek kimsenin olmadığı bir New York'ta başlatıyor ve bir kırılma noktasıyla Max Payne'i evinden millerce ötede çok tehlikeli egzotik bir ülkeye gönderiyoruz. Üstelik bize göre New York'un karanlık bir atmosfere sahip olması kafa karıştırıcı. Zira bu karanlık hava orjinalinde Los Angeles şehriyle özdeşleşmiştir. Bize göre "karanlık" demek, öykü ve görsel tarzın düzenlediği bir olgudur. Hem hikaye hem de görselliğiyle Max Payne 3'ün bu alacakaranlık havayı kucakladığına inanıyoruz."
 
 
      Rocktar'ın pek çok oyununda olduğu gibi Rage grafik motorunu kullanacak olan Max Payne 3, yeni bir "Bullet Time" mekaniğini de oyunculara sunacak. Oyundan yeni bir oynanış videosunun ise önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Disney Epic Mickey Rebrushed Demosu Şu Anda Mevcut 27 Ağustos Klasik Dövüş Oyunları Paketi Capcom Fighting Collection 2 Duyuruldu 27 Ağustos Sea of Stars İçin Throes of the Watchmaker DLC Paketi Duyuruldu 27 Ağustos Sonic the Hedgehog 3 Filmi İçin İlk Fragman Yayınlandı 27 Ağustos Bilinmeyen Bir Bloodborne Oyunu Arka Planda Geliştiriliyor 27 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler