Maxis AAA Simülasyon Oyunu İçin Eleman Arıyor

30.01.2012 13:53 Samet Konuksal


     Son dönemde Spore ve Darkspore ile karşımıza çıkan fakat geçmişte The Sims ve SimCity gibi oyun dünyasına damgasını vurmuş oyunlara ev sahipliği yapan Maxis, en yüksek kalitede(AAA) bir simülasyon oyunu için kolları sıvadı.
 
     Oyun adına Gamasutra'da iş ilanı veren Maxis ekibi, yeni bir grafik mühendisi arıyor. İş ilanına baktığımızda Maxis'in aradığı bu yeni mühendisin Xbox 360 ve Playstation 3 için de bilgi sahipliği yapması gerekiyor.
 
     Şimdilik fazla bilgisine erişmenin imkansız olduğu bu oyun hakkında verilen iş ilanına buradan ulaşabilirsiniz. Uzun süredir ismini resmi ağızdan duymadığımız fakat hayranları tarafından büyük heyecanla beklenen yeni bir SimCity oyununa kim hayır diyebilir?
 

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler