Microsoft: Bir Gün Tüm Oyunlar "Bulut" Olacak

07.06.2012 16:51 Erkut Köse


   News sitesine konuşan Microsoft patronu Phil Spencer, oyunculuğun ileride tamamen bulut sistemine geçiş yapacağını belirtti.
 
   Şu an için böyle bir şeyin mümkün olmadığını dile getiren Spencer, günümüz internet hızlarının bunu kaldıramayacak bir seviyede olduğunu, ancak ileride oyunları tamamen internetten bağlanarak oynamamızın mümkün olacağını açıkladı.
 
    Bu sistemin şu an için mümkün olmamasının bir sebebi de milyonlarca oyuncunun bulunması. Böylesine bir platformu devreye sokmak için hızlı internetin yanı sıra, bu kadar oyuncuya hizmet verecek kapasitede sistemlerin mevcut olması gerekiyor. Ancak ilerisi için umut verici bir sistem olduğunu söyleyebiliriz.

İlgili İçerik Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong İçin Yeni Mod Harita Sistemini Oyuna Dahil Ediyor 11 Saat önce Space Marine 2 Kapsamlı Özelleştirme Sistemine Sahip Olacak 26 Ağustos Sony'nin Yayınladığı Concord'u Günlük Ortalama 150 Kişi Oynuyor 26 Ağustos MGS Delta: Snake Eater Kalite ve Performans Moduna Sahip Olacak 26 Ağustos Dragon Age The Veilguard İçin Yeni Video Aksiyon Sistemine Odaklanıyoır 26 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler