Microsoft, Halo Infinity Alan Adını Aldı

Master Chief büyük bir dönüşe hazırlanıyor, biz şimdilik bu maceraya odaklanalım
05.04.2012 08:53 Alkan Adakaner


      Sadece Microsoft'un veya Xbox'ın değil, oyun dünyasının en ünlü ve başarılı yapımlardan biri olan Halo serisi bu yıl sonunda Halo 4 ile karşımıza çıkacak. Oyuncular bu oyunu heyecanla beklerken Microsoft da boş durmuyor ve yeni Halo oyunları için planlar yapıyor gibi görünüyor.
 
      Böyle düşünmemizin nedeni ise Microsoft'un HaloInfinity.net, HaloInfinityMultiplayer.com, HaloInfinity.org, HaloInfinity.co.uk, HaloInfinity.mobi, HaloInfinity.de, HaloInfinityMultiplayer.net, HaloInfinityMultiplayer.org, HaloInfinityMultiplayer.co.uk, HaloInfinityMultiplayer.mobi and HaloInfinityMultiplayer.de adlı alan adlarını alması. Acaba Halo 4'ün adı mı değişecek? Ya da yepyeni bir oyunla mı karşılaşacağız? Muhtemelen Halo Infinity yepyeni bir oyun olacaktır. 
 
    Bu arada aynı hafta içinde SpartanOps.org, SpartanOps.net ve MoreThanJustAMap.com alan adlarının da Microsoft tarafından alınması dikkat çekti. Bakalım ne tür sürprizlere tanık olacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 1 Saat önce Chernobylite 2 İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce The Alters Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 2 Saat önce KRAFTON, Palworld Oyununu Mobil Cihazlara Taşıyacak 3 Saat önce Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler