Modern Warfare 3, PS3 ve Xbox 360'ta Aynı Kalitede

Modern Warfare 3'ün grafiklerinin kalitesini ilk oynanış videolarının ardından daha iyi anlayacağımıza eminim
26.05.2011 10:17 Alkan Adakaner


    Call of Duty: Black Ops'ta yeni bir oyun motorunun kullanılmaması oyunun şimdiden eleştirilmesine yol açıyor. Grafiksel olarak serinin önceki oyunlarına göre büyük grafiksel gelişme beklemediğimiz oyunun geliştirilmesinde de herhangi bir lider platform bulunmuyor.
 
    Infinity Ward'tan Robert Bowling'in Twitter'dan yaptığı açıklamaya göre Call of Duty: Modern Warfare 3'ün grafikleri Playstation 3 ve Xbox 360'ta aynı olacak. Yani kaplama kalitesi ve fps hızı gibi farklılıklar olmayacak.
 
    Buna karşın PC oyuncuları eğer yüksek kalitede sistemlere sahipse biraz daha iyi görsellerle oyunu oynayabilecek. Yine de PC'nin de konsollara öyle gözle görülür bir üstünlük sağlaması beklenmiyor.
 
     Battlefield 3'te yeni bir oyun moturunun kullanılması ve sonraki nesile adım atıldığının söylenmesi nedeniyle Call of Duty: Modern Warfare 3'te de yeni bir oyun motorunun kullanılması bekleniyordu, ama malesef bu durum gerçekleşmedi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 52 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GIST 2024 Fuarı Başladı: Neler Sunuyor? 38 Dk önce 2si1: Hogwarts Legacy 2 Onaylandı 1 Saat önce NewGamePlus: eFootball'a Resmi Türkçe Spiker Desteği Yolda 2 Saat önce LCK Bölgesel Finalleri Başladı! 5 Saat önce Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler