"Modern Warfare 3'ün Rakibi Battlefield 3 Değil"

10.10.2011 18:14 Samet Konuksal


     Şimdiye kadar Battlefield 3 ile Modern Warfare 3 rekabetinde hep EA tarafının sözlerini dinledik. Çünkü Modern Warfare 3 tarafı suskunluğunu korudu. Ancak bugün, MW3'ün yardımcı yapımcısı Sledgehammer'in başındaki isim, Battlefield 3 rekabeti hakkında konuştu. 
 
     Sledgehammer'ın patronu Glen Schofield, Modern Warfare 3'ün rakibinin Battlefield 3 olmadığını söyledi, Battlefield'ın rekabetini reddetti. Schofield, "Eğer bir rekabetimiz olacaksa, bizim rakibimiz Modern Warfare 2'dir" dedi.
 
     Glen Schofield, kendilerinin Battlefield 3 ekibine saygılı olduklarını dile getirdi. Schofield, "DICE'deki çalışanlar gerçekten iyi. Şimdiye kadar birçok iyi yapım yaptılar. Onların da bize saygılarının olduğunu düşünüyorum. Belki küçük bir rekabetimiz olabilir, o da hayranlarımız için daha iyi oyun yapmak gerekliliğinden çıkar." açıklamasını yaptı.
 
     Ayrıca Schofield, Call of Duty oyunlarının neden bir açık beta sürecinden geçmediği konusuna da bir açıklık getirdi; "Bir resimi yaparken yarıda bırakıp sergilemek, kötü izlenim bırakır. Aynı olay oyunlar için de geçerlidir." 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 56 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 01 Ekim Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 01 Ekim Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 01 Ekim Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler