Monster Hunter Tri G + 3DS Bundle Paketi Duyuruldu

Serinin hayranları için bu tema çok şey ifade ediyordur
06.10.2011 12:35 Alkan Adakaner

 
      Nintendo'nun Capcom ile anlaşıp kendi konsolu için iki Monster Hunter oyunu geliştirmesi sıradan bir olay değil; çünkü bu seri hangi konsolun özellikle Japonya'da daha çok satacağını belirleyecektir. Tabi Nintendo'nun da Monster Hunter'ın etinden sütünden ve yününden yararlanmaması da beklenemezdi.
 
      Sonuç olarak beklenen oldu ve "Nintendo 3DS + Monster Hunter Tri G" bundle paketi duyuruldu. Özel tasarım bir 3DS, AR Card, Şarj cihazı, 2GB'lık SD kart gibi içeriklere sahip bu paket 10 Aralık'ta Japonya'da satışa çıkacak. Umarız Capcom Batılı oyuncuları da düşünür.
 
     Bu arada Circle Pad adlı 3DS'e fazladan bir analog çubuk ekleyecek cihaz ile Monster Hunter Tri G'nin bulunduğu bir paket de yaklaşık 91 dolara (sadece oyun bu ülkede 75 dolar, yani fiyatlar Avrupa'dan çok farklı) satılacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sega'nın Mobil Oyunu Yakuza Wars Beklenenden Erken Ortaya Çıktı 09 Eylül Valve'ın Deadlock Oyunu Henüz Çıkmadan Hilecilere Yenik Düştü 09 Eylül PlayStation 5 Pro Konsolu Yarınki Etkinlikte Tanıtılabilir 09 Eylül Carmen Sandiego Reboot Duyuruldu: İkonik Hırsız Geri Dönüyor 09 Eylül Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 09 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler