Mortal Kombat Vitality Adında Bir Oyun Yok

Oysa mavi ejderha ne çok yakışıyordu
06.12.2011 16:18 Ersin Çakı


      Geçtiğimiz günlerde Londra'da düzenlenen Vita etkinliğinde konsol hakkında birçok yeni bilgiler edinmiştik. Hatta Fifa 12'nin Vita için hazırlanan sürümüne ait ilk oyun içi videoları yine bu etkinlikte izleme fırsatı bulmuştuk. Zira Fifa 12'nin Vita sürümüne ait ilk oyun içi görüntülerin karşımıza bu şekilde çıkması bizim için bir süprizdi.

     Vita'nın Londra etkinliğinin bir başka süprizi ise Mortal Kombat Vitality oldu. Daha önce hiç duyurulmamış bir oyunun logosu, paylaşılan görüntülerde arasında yer alınca büyük şaşkınlık yarattı. Hal böyle olunca da tüm oyun siteleri Mortal Kombat Vitality'nin PS Vita için geliştirildiğini kullanıcılarına duyurmuş oldu.

     Peki Mortal Kombat Vitality için gerçeklik payı var mı?

     Netherrealm Studios çalışanlarından Ed Boon, Twitter hesabından paylaştığı bilgilere göre böyle bir oyun yok. Bir twitter kullanıcısının "MK Vitality çıktığında alacağım" demesi üzerine Boon şu cevabı veriyor. "Üzgünüm adamım, üzerinde çalıştığımız MK Vitality adında herhangi bir oyun yok"
 

 
     Umarım Ed Boon bizi yanıltıyordur. Çünkü Vitality isminin Vita'yı çağrıştırdığını düşünürsek, oyunun Vita için özel bir seri olacağını da söylemek yanlış olmaz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sevilen Yarış Serisinin Yeni Oyunu Wreckfest 2 Duyuruldu 1 Saat önce Final Fantasy XIV Mobil Sürümü Geliştirilme Aşamasında 2 Saat önce Life is Strange: Double Exposure İçin Final Fantasy VII Paketi Tanıtıldı 3 Saat önce NewGamePlus: GTA 5 Yakında Game Pass'e Gelebilir 4 Saat önce Nintendo Switch Konsolunun Güncel Satış Sayısı Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler