Murdered: Soul Suspect Türkçe Yama Çıktı

23.01.2017 01:51 Gazali Çetinkaya

 
   2014 yılının haziran ayında Square Enix ve Airtight Games ortaklığıyla sunulan Murdered: Soul Suspect artık PC üzerinde Türkçe olarak oynanabilir durumda. 
 
   Daha öncesinde de Resident Evil 4 UHD Türkçe yamasını sunan Kadir BOZ'un tamamlamış olduğu Murdered: Soul Suspect Türkçe yamayı oyunun sahipleri buradan indirebilir. 
 
   Türkçe yamanın çıkmasıyla birlikte Murdered: Soul Suspect'i satın almayı düşünenlerin ise oyunun inceleme yazılarını okumasında fayda var. Dark Void ve Quantum Conundrum adlı yapımları da geliştirmiş olan stüdyo Airtight Games Murdered: Soul Suspect'in başarısız olmasından sonra sessiz sedasız bir şekilde kapanmıştı. 
 
   Alkan Adakaner tarafından yapılan oyunun incelemesine buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Murdered: Soul Suspect Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Airtight Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 6 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsane CS Haritası Pool Day, Counter Strike 2'ye Eklendi 27 Haziran PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 27 Haziran EA Sports FC 24 Xbox Game Pass'e Dahil Oldu 27 Haziran Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 27 Haziran Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 27 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler