NBA 2K17'nin Kapak Yıldızı Açıklandı

03.06.2016 22:38 Gazali Çetinkaya

   2K, jübilesini yapmış Lakers'ın efsanevi oyuncusu Kobe Bryant'ın Legend Edition sürümünün kapağını süsleyeceğini açıkladıktan sonra standart sürümünde hangi NBA oyuncusunun bulunacağını da açıkladı.
 
   NBA 2K17'nin kapağında bu yıl Indiana Pacers'ın small forward pozisyonundaki yıldız oyuncusu Paul George olacak. 
 
 
 
   NBA 2K pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Alfie Brody Paul George'un kapak yıldızı olması hakkında “NBA 2K serisi her yıl büyümeye devam ediyor ama odağımız daima en tutkulu hayranlarımıza uygun bir deneyim yaratmak oldu, “Paul bu kapak resmine doğuştan uygun bir isim, temsil ettiğimiz her şeyin ve oyuncular ve basketbol severler için masaya koyduklarımızın gerçek bir yansıması.” şeklinde konuştu.
 
   Daha önce Paul George MyNBA2K16’nın yardımcı uygulamasının kapağında yer almış ve 1 Haziran’da gerçekleştirilen NBA 2K16 Road to the Finals şampiyonasında konuk yorumcu olarak görev yapmıştı. George 2K ile yaptığı küresel ortaklığın bir parçası olarak Çin’deki NBA 2K Online’nın da kapak yüzü olacak.
 
   3 kez All-Star seçilmenin yanında milli takım için de ter döken Paul George ise kapak seçilmesi hakkında "Kendimi bildim bileli NBA 2K oynuyorum ve NBA 2K17’nin kapağına seçilmiş olmak aslında saha içindeki ve dışındaki sıkı çalışmamın başarılı olduğuna dair bir güven oyu anlamına geliyor, 2K ile böyle bir işbirliği yapacak olmaktan büyük heyecan duyuyorum ve umarım ki serinin yeni bir seviyeye taşınmasında benim de katkım olacak." sözlerini sarf etti.
 
   NBA 2K17 Eylül ayında PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, ve PC platformlarına çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K17 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: 2K Sports Dağıtıcısı: 2K Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler