Naughty Dog: Uncharted 3'te Daha Özgür Olacaksınız

Çöldeki engeller şehirdenkinden daha çetin olacak gibi görünüyor.
29.12.2010 08:03 Alkan Adakaner


     Uncharted 3'ün "Yanan Şato"da geçen videolarına baktığımızda genel konseptin 2. oyundan çok da farklı olmadığını söyleyebiliriz. Zaten kimse de Naughty Dog'ın çok büyük değişiklikler yapmasını beklemiyor. Yine de geliştirici firma bazı şeyleri değiştirmekte kararlı.
 
     Uncharted 3: Drake's Deception'ın yönetmeni Justin Richmond'ın açıklamasına göre 3. oyun "serbest dünya" tarzı bir yapıya sahip olmayacak, hatta seri asla olmayacak, çünkü yapmak istedikleri şey bu değilmiş.
 
     Richmond aynı zamanda şu sözlerle oynanış hakkında bilgi verdi: "Oynanış öğelerinde çevrede gezinmekte ne kadar özgür olacağınız konusuna hala karar vermedik. Muhtemelen ilk iki oyundan daha özgür hissedeceksiniz.
 
     "Yine de hiçbir yerin ortasında (çölü kastediyor) yüzlerce mil dolaşmanıza asla izin vermeyeceğiz. Nihai olarak istediğimiz şey bu, evet, çölde kayboldunuz. Bu böyle hissetmenizi gerektirir, ama "serbest dünya" türünde hissettirmeyecek."
 
      Çöldeki oynanış elementleri hakkında da bilgi veren Richmond, birkaç elemanlarını çöle gönderdiklerini ve oynanış elementleri konusunda araştırma yapmalarını istediklerini söyledi. Çölde doğal zorluklar olduğunu ve özellikle tırmanma ve atlama konusunda zorluklar olduğunu söyleyen yetkili, sonuç olarak harika çözümler bulduklarını, ama bunları şimdi açıklayamayacaklarını belirtti.
 
     Uncharted 3'ün en heyecan verici ve en çok beklenen bölümleri çölde geçecek olanlar olsa gerek, çünkü serinin önceki oyunlarında çöle yolculuk yapmamıştık.Çölün kendine has iklim yapısında bakalım Nathan Drake neler yapacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6'nın Zombi Modu Tanıtıldı 3 Saat önce PlayStation 5 Konsolu Ne Kadar Sattı? İşte Güncel Satış Sayısı 4 Saat önce EA FC Rakibi Futbol Oyunu UFL'nin Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce Dead by Daylight Castlevania Bölümü İçin Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce Ekstrem Spor Oyunu Descenders Next Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler