Ninja Theory: Enslaved 2'yi Geliştirmemiz Mümkün

04.10.2010 10:38 Alkan Adakaner


 
     Daha önce Playstation 3'e özel olarak geliştirdikleri Heavenly Sword adlı oyunları ile tanıdığımız Ninja Theory, bu hafta Enslaved adlı yeni oyunlarıyla karşımıza çıkacak. Genel felsefesi bir oyunu tüm yönleriyle oyuncuya sunup hikayeyi sonlandırmak olan firma bu defa farklı bir yol izleyebilir.
 
     Ninja Theory patronu Tameem Antoniades'in açıklamasına göre eğer fırsatlar elverişli olursa Enslaved 2 geliştirilebilir. Şu an ancak 2 oyun geliştirme kapasiteleri olduğunu söyleyen (üzerinde çalıştıkları diğer oyun Devil May Cry) Antoniades, gittikçe büyüyen bir firma oldukların belirtti.
 
     Enslaved projesine başladıklarından beri devam oyununu düşünmediklerini, çünkü herşeyi bu oyuna koymak istediklerini söyleyen yetkili, yine de bir devam oyununa kendilerini zihinsel olarak hazır hissettikleri de vurgulamayı da ihmal etmedi.
 
     Şu ana kadar olumlu yorumlar alan Enslaved, eğer satış rakamları konusunda da aynı başarıyı gösterirse devam oyunu mümkün görünüyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Enslaved Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 8 Dk önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler