Ninokuni: The Another World Batı'ya da Geliyor

Ninokuni anime tarzında harika grafiklere sahip olacak
16.09.2011 17:39 Alkan Adakaner


     Level-5 ve Studio Ghibli tarafından geliştirilen Ninokuni: The Another World sonunda Batı'ya geliyor. Level-5 başkanı Akira Hino oyunun 2012 yılının ilk dönemlerinde Kuzey Amerika'da satışa çıkacağını açıkladı.
 
      Geliştirici firma şu an sadece Playstation 3 sürümünün Batı'ya geleceğini de vurguladı. Geçen yıl sonunda oyunun DS sürümü de Japonya'da piyasaya çıkmıştı. Ayrıca Ninokuni'nin PS3 sürümü ve DS sürümü hikayeye aynı noktadan başlamalarına rağmen PS3 sürümündeki hikaye daha uzunmuş.
 
      Oyunun PS3 sürümünün piyasaya çıkmasından sonra indirilebilir içerikler de yayınlamayı düşündüklerini söyleyen Hino, buna rağmen bu içeriklerin neler olduğundan bahsetmedi. Avrupalı oyuncular olarak Ninokuni'nin buralara da gelmesini umuyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Platformlar: DS PS3 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Level - 5 Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 1 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Quest 3 HD-2D Remake Geliştirmesi Tamamlandı 1 Saat önce Watch Dogs Filminin Çekimleri Tamamlandı 2 Saat önce T1, League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda! 3 Saat önce Epic Games Bu Hafta 689 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor! 6 Saat önce GIST 2024 Fuarı Başladı: Neler Sunuyor? 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler