Ninokuni'den Shizuku'nun El İşi Oyuncağı

05.10.2010 16:38 Alkan Adakaner

 
 
     Studio Ghibli ve Level-5 tarafından tasarlanan Ninokuni: The Another World daha piyasaya çıkmadan büyük bir üne kavuştu ve oyun özellikle Japonya'da büyük bir merakla bekleniyor.
 
     13 yaşındaki Oliver'ın annesini yeniden yaşama döndürmek için verdiği mücadeleyi konu edinen oyunda, Oliver'ın annesi ölmeden önce ona Shizuku adlı bir oyuncak vermiştir. Bu oyuncak da yolculuğumuz süresince arkadaşımız oluyor.
 
    Yukarıda gördüğünüz el işi oyuncak da Shizuku'nun ta kendisi. En az oyundaki kadar tatlı olduğunu söyleyebilirim. Bu arada Shizuku Japonca'da "Damlacık" anlamına geliyor. Kendi kadar ismi de tatlı.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Platformlar: DS PS3 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Level - 5 Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 1 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
A Quiet Place: The Road Ahead Çıkış Tarihi Belli Oldu 32 Dk önce EA Sports FC 25'in Ultimate Team Modu Tanıtıldı: İşte Video 1 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezonundan İlk Görüntüler Ortaya Çıktı 05 Ağustos Star Wars Outlaws'ın Season Pass Detayları Belli Oldu 05 Ağustos Monster Hunter Wilds İçin Yeni Fragmanlar Yayınlandı 05 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler