Notch'un Yeni Oyunu Aylık Ücret İsteyecek

04.04.2012 19:09 Erkut Köse

  
    Bugün itibariyle duyurusunu yaptığımız Notch'un yeni yapımı 0x10c ile ilgili yeni bir bilgi daha ortaya çıktı.
 
   Henüz fiyatlandırması tam olarak yapılmayan oyun, bildiğiniz gibi tek kişilik ve çok kişilik olmak üzere iki ayrı sistemden oluşacak. Bunun yanında oldukça gelişmiş bir ticaret sistemine sahip olacak. Öyle ki, siz oyunda olmadığınız zamanlarda bile olacak olan olayları simule ederek karakterinize uygulayabilecek.
 
   Böyle bir sistemin elbette biraz tuzlu olması da beklenebilir bir şey. Notch'un konu hakkında yaptığı açıklamayla oyunun Multiplayer evrenine katılmak isteyenlerin aylık ücret ödemelerinin gerekebileceğini söyledi.
 
   Minecraft'ın başarısının ardından yine aynı şekilde bir oyun yapısı bekleyen oyuncular, bu kararın ardından biraz hayal kırıklığına uğramış gibi görünüyorlar. Ancak eminiz ki Notch'un böylesine bir karar ile mutlaka bildiği bir şey vardır. Bekleyip görmek gerek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
0x10c Platformlar: PC Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler