"OnLive, Wii U'nun Yaptığı Her Şeyi Yapıyor"

OnLive'ı kullanabilmek için tek ihtiyacınız olan şey bu mini konsol.
13.06.2011 16:35 Gökhan Yılmaz

 
     Nintendo'nun yeni konsolu Wii U, E3 2011'in en çok dikkat çeken sunumlarından birine sahip olmuştu. Wii U ve kontrolcüsü, Nintendo'ya göre geleceğin oyun standartlarını etkileyecek fakat OnLive patronu Steve Perlman da aynı şeyleri sunacaklarını söylüyor.
 
     OnLive hakkında kısa bir bilgi vermek gerekirse; düşük sistemli PC'lerde, TV'nizde ve görüntü sağlayan mobil cihazlarda en son oyunları en gelişmiş grafiklerle oynayabilmenizi sağlayan bir Cloud Gaming sistemi. Yani oyunlarınız OnLive sunucularında çalışırken görüntüsü size internet üzerinden aktarılıyor. Stream ederek oyunlarınızı düşük lag ile oynayabiliyorsunuz (Sunucuların yakın olması zorunluluğu var).
 
     Perlman, "Nintendo gerçekten harika bir şey tanıttı, fakat bir Android telefon veya iPad ekranı tutarak bunun aynısını OnLive ile yapabiliriz." şeklinde konuştu. Önümüzdeki sonbahar aylarında İngiltere'de hizmet vermeye başlayacak sistem ile İngiliz oyuncular Wii U'nun sunduğu kontrollere OnLive sayesinde sahip olabilecekler. Hatta Perlman o kadar iddialı ki tanıtımda gösterilen bütün özellikleri hizmet vermeye başladıklarında sunacaklarını söylüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 1 Saat önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 1 Saat önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 3 Saat önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 4 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler