Onlive Üyelik Bilgileri Mail Adreslerine Yollandı

31.05.2010 19:49 Alkan Adakaner


 
    OnLive servisi oyunculara yeni imkanlar sunmak için hazırlanan ve aylık üyelik ücreti ödeyerek PC ve Mac'lerde popüler oyunları oynamamıza yarayan bir servis. Bu servis sayesinde Assassin’s Creed II, Metro 2033 ve Prince of Persia: The Forgotten Sands'in de aralarında bulunduğu oyunları üyelik ücreti ödeyerek oynama şansına sahip olacağız.
 
     THQ, Ubisoft ve EA gibi firmaların destek verdiği bu servise Amerika'da üye olanların üyelik bilgileri e-mail adreslerine gönderildi.  Bu yaz Amerika'daki üyeler bu servis sayesinde oyun oynamaya başlayacaklar.

     Aylık 14.95 dolar karşılığında üyelik işlemlerini gerçekleştiren bu oyunculara 1 adet de ücretsiz oyun kuponu gönderildi. 

     Servisin Avrupa'da ne zaman kullanıma sunulacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı, fakat Amerika'dan sonra uzun süre beklememiz gerekmeyecek gibi görünüyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 33 Dk önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 2 Saat önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 3 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 4 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler