PSN Plus Üyelerine Ücretsiz Fallout 3 DLC'leri

12.10.2010 21:40 Alkan Adakaner


 
    Sony'nin Playstation Network kullanıcılarını PSN Plus'a geçirmeye yönelik hamleleri devam ediyor. Daha önce açıklandığı gibi PSN Plus üyeleri ücretsiz içeriklere sahip olacaklar.
 
    Yapılan açıklamaya göre PSN Plus üyeleri aşağıdaki tarihlerden itibaren 1 hafta boyunca Fallout 3 DLC'lerini ücretsiz olarak indirebilecekler.
 
13 Ekim
* Fallout 3: Point Lookout
* Fallout 3: Mothership Zeta
* Fallout 3: Operation: Anchorage
20 Ekim
* Fallout 3: Broken Steel
* Fallout 3: The Pitt

 
    Bunların yanı sıra PSN Plus sahiplerinin 25 Ekim'deki Killzone 3 betası için, yarından itibaren bölgelere göre değişen saatlerde (İngiltere 8pm) betayı indirmeleri mümkün olacak. Betayı ilk indiren 10.000 kişinin oynayabileceğini de hatırlatalım.

     Son olarak ise Split/Second: Velocity'nin multiplayer moduna ait özel bir demosu da PSN Plus kullanıcılarının hizmetinde olacak. Bu ücretsiz içerikler ücretli PSN Plus'a üye olmanız gerekiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 2 Saat önce Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 3 Saat önce Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 3 Saat önce Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 4 Saat önce Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler