PSP Oyunları, Playstation Onaylı Aletlerde!

23.01.2012 06:58 Beril Sergün


     Şimdiye kadar çıkan herhangi bir Playstation onaylı program kimseyi çok fazla etkilemedi, bir çoğu Playstation 1 oyunlarını destekledi o kadar.
 
     The Entertainment Software Rating Board'un yayınladığı listeye göre bu PSP oyunlarının içinde, Syphon Filter: Dark Mirror, Daxter and Flow, Pinball Heroes, Fat Princess, ModNation Races ve Uncharted gibi oyunlar yer alıyor.
 
     Eğer PSP oyunları bütün Playstation onaylı aletlere gelirse bunlar, Sony'nin S ve P tabletleri, Xperia Play, Xperia Arc, Japonya'da Acro ve yakında gelecek olan Xperia S ve Xperia ion'da da yer alacak demektir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler