Pokemon GO'dan Yeni Bilgiler Yakında Geliyor

11.10.2015 11:42 Ömür Gencer


       Pokemon GO, duyurulduğu an geniş bir kitlenin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Gerçek dünyada gezip Pokemon yakalayacağımız ve arkadaşlarımızla Pokemon savaşları yapabileceğimi yapım hakkında bazı endişeler de yok değil. Oyunun yerimizi bilmesi ve bu bilgilerin üçüncü partilere satılma olasılığı bulunuyor. Pokemon GO'nun geliştirici ekibi Niantic durum hakkında henüz hiçbir şey söylemese de yeni detayların çok yakında paylaşılacağını belirtti.
 
      Niantic, "Duyuru sırasında paylaşılan bilgiler dışında Pokemon GO hakkında derinlemesine konuşmaya henüz hazır değiliz. Ekim ayının ortalarında oyun ve gerçek dünya hakkındaki planlarımızdan derinlemesine bahsedeceğiz." açıklamasını yaptı. Firma bahsedilen açıklamaları yaptığında sizlere aktaracağız. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokémon GO Platformlar: Mobil Geliştirici: Niantic Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler