Pokemon Go'nun Çıkış Aralığı Belli Oldu

17.06.2016 01:57 Burak Gezgin

 
 
   İlk videosuyla beraber herkesi heyecanlandırmayı başaran Pokemon Go ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Tam olarak belli bir tarihi hala olmasa da E3 Treehouse yayını sırasında Temmuz'un sonuna doğru Android ve İphone için bizlerle buluşacağı söylendi. 
 
   Ücretsiz yapıda olacağı söylenen oyunun, oyun deneyimini geliştirmek üzerine bir aparatını almak isteyenler ise; $34.99 gibi bir ücreti uygulamanın içinden ödeyerek cihazı direk alabilecekleri söyleniyor. Etrafta gezerek Pokemon toplarını fırlatarak daha fazla Pokemon elde etmek için Level atlamaya çalıştığımız oyun, bu yapısıyla sevilecek mi dersiniz? Şahsi fikrim; en azından sahip olduğumuz Pokemon'ları geliştirmek ve arkadaşlarımızla dövüştürmek gibi özellikleri bekleriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokémon GO Platformlar: Mobil Geliştirici: Niantic Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler