Pokémon Omega Ruby & Alpha Shappire'in Sınırlı Sayıdaki Sürümü Duyuruldu

28.08.2014 16:26 Tunahan Başol

 
     28 Kasım'daki çıkışı için hazırlanmakta olan 3DS'in iddialı oyunu Pokémon Omega Ruby & Alpha Shappire'in her ikisi için de sınırlı sayıdaki sürüm duyuruldu.
 
     Özel tasarımlı kutularla gelen bu sürümlerden Omega Ruby'nin içerisinden Pimal Groudon, Alpha Shappire'in içerisinden ise Primal Kyogre'nin bulunduğu metal kutular ve tabii ki oyunun kendisi çıkıyor.
 
     Ayrıca bu sürümü Nintendo İngiltere'nin sayfasından veya GAME üzerinden ön siparişle alanlar, aşağıda görselini bulabileceğiniz özel figürlere sahip olacakken, ShopTo'dan alanlar ise Trochic'in bulunduğu bir anahtarlığa sahip olacak.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokémon Omega Ruby & Pokémon Alpha Sapphire Platformlar: 3DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler