PureVPN Türkiye'deki İlk Basın Toplantısını Gerçekleştirdi

25.08.2014 12:20 Alkan Adakaner

     VPN endüstrisinin dünya çapındaki en büyük oyuncularından biri olan PureVPN, Türkiye’de ilk kez düzenlediği, farklı alanlarda birçok davetlinin katılımıyla gerçekleşen bir basın toplantısıyla sektöründeki tecrübesini ve birikimlerini aktardı.
 
    Sunumda Türkiye’yi yakından ilgilendiren internet sansürleri, bölgesel kısıtlamalar, güvenlik ve gizlilik başta olmak üzere PureVPN’i özel kılan faktörler, PureVPN’in diğer VPN servislerinden farkları, Türkiye hakkındaki görüşleri ve gelecekteki projeleri gibi konulara yer verildi.
 
    PureVPN kullanıcılarına Windows'un dışında, Mac, Linux, iOS, Android, BlackBerry, Boxee BOX, DD-WRT Router, HP WebOS gibi platformlarda da destek sunmaktadır. Böylece her bir kullanıcı için tek bir PureVPN hesabı, bütün cihazları koruma altına alabilmeye ve özgürleştirmeye olanak vermektedir.
 
    PureVPN gibi servisler sayesinde Steam'de bölge kilidi bulunan oyunlara ulaşma şansınız bulunuyor. Örneğin Steam üzerinden Dark Souls: Prepare to Die Edition'a Türkiye'den ulaşma normal şartlar altında mümkün değil.
 
Basın Bülteni

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 2 Saat önce Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 3 Saat önce Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 3 Saat önce Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 4 Saat önce Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler