Red Dead Redemption'un Kadınları

24.02.2010 17:01 Ersin Kılıç

     Vahşi Batı hasretimizi fazlasıyla gidereceğe benzeyen Red Dead Redemption için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.
 
     Oyunun yayınlanan bu yeni tanıtım videosunda Red Dead Redemption'da karşılaşacağımız kadın karakterlere yer verilmiş. Oyun boyunca bir çok farklı karakter ile yollarımız kesişecek. Üstelik bu kadınların bazılarının elinde silahta görebileceğiz. Yani kişilik olarakta oldukça farklı kadın karakterler karşımıza çıkacak.
 
     27 Nisanda piyasaya çıkacak olan ve Rockstar Games'in son dönemdeki en iddialı yapımlarından biri olan Red Dead Redemption'un bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
Youtube videosudur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler